Nu är det lappat och klart!!

Äntligen är mitt lapptäcke färdigt. Det tog sin lilla tid, men det var ett roligt projekt och jag blev ganska nöjd. Man ser ju själv alla skavanker som finns på det. Det blev ett lapptäcke i New England stil. Nu vill jag ha ett i en mer romantisk stil. Men först ska jag ha en paus från lappandet..
Men här är det.





Fick lite tyg över så jag passade på att göra två kuddar också.

Fyndat!!

Jag har varit på jakt efter ett par fina gummistövlar ett tag. Ja, jag vet....Gummistövlar behöver inte vara fina, de ska bara vara funktionsdugliga!!! Men, men...Lite kul om de är fina också.
Så idag har jag hittat dem. På second Hand. Ett par, rätt storlek, mitt framför min näsa..

Så dessa har jag idag fyndat för 40 kr.
vad tycks??


påskpynt

Hugo längtar så efter sin första påsk att han bara var tvungen att känna på de fina påäskäggen (pyntäggen)
Det är påsk om en vecka och då får vi finbesök :) roligt!!
Hoppas ni får en bra helg. Vi ska givetvis åka till den nyöppnade gallerian som öppnar imorgon, där bl.a vincent shoestore öppnar. Gåskor till Hugo ska införskaffas. Ikväll blir det fredagsmys med Hv71 matc på tv:n.. heja, heja!!!



taxi

Kan man inte stå och hålla sig i gåvagnen ännu så får väl mamma agera taxi så jag slipper anstränga mig!! Hugo vill gärna kunna gå med vagnen men än så länge är han lite vinglig och okoncentrerad när han håller i handtaget. Det är ju mycket roligare att bita i det.
Såhär roligt var det att åka taxi.




Idag ska vi åka till gammelmormor och äta våfflor..
Ha en bra tisdag trots regnet

Kalas med ALLA kusiner

I söndags fyllde David åren vilket betyder KALAS. Tidigt på morgonen väckte jag Jögge som bara behövde ta en dusch för ALLA och ALLT annat var redo för att åka till Frillesås och fira!!!
Vi tog en sväng inom freeport som är ett farligt ställe. Det är ett shoppingområde med alla märkesbutiker, t.ex. Filippa K, Boomerang m.fl...De har alltid allt till billigare priser. Väl värt ett besök. Denna dagen fick bara inredningsaffären ett besök.
Sen bar det av mot Frillesås. Ebba hade tyvärr blivit sjuk och låg mest i soffan och sov så hon orkade inte leka med Hugo (men det ryktades om ett besök till jönköping i helgen så då blir det massa lek med Ebba).

´Massa god mat fick vi som toppades med god tårta. Vi åkte inte därifrån hungriga.
Lite bilder från kalaset!!


Födelsedagsbarnet David och Ebba som var febrig


Ellinor som (tillsammans med David) hade gjort all den goda maten


Full fart på killarna. Anton underhöll Hugo


Tack för trevligt kalas och god mat!!



Eftersom inte De två andra kusinerna kom då Ebba var sjuk. Tråkigt om den lille, lille Axel skulle bli sjuk så fick ju vi åka till dem. Vi var tvungna att beskåda lilla Kusinen Axel. Väl framme så hade Annelie och Daniel bakat goda muffins..Det var bara gott hela dagen. Här är lilla Axel och storebror Edvin som var på jättebushumör!!





Försökte få med storebror Edvin som inte ville

                         
..utan hade fullt upp med att leka. Han var dyngblöt så mycket lekte han. och det blev ju inte mindre lek när mormor och morfar kom och busade med honom.

Cupcakes

Idag har jag bakat cupcakes. De blev supergoda. Jag har kommit in i en fas där jag gillar att pyssla och baka. Håller på med  mitt lapptäcke som snart är färdigt och det är pyssligt. Idag pysslade jag som sagt till det med cupcakes.



Dessa gjorde jag idag. Bilden är från Hello Sugar 
Jag hann frysa in mina innan jag fotade dem.
Gjorde även dessa chokladcupcakes men med vaniljfrosting..Mmmm..

Hoppas ni får en bra kväll.
Nu ska vi heja fram



Mys i sjukstugan

Nu har Hugo haft skithosta i snart en vecka och det blir inte bättre, snarare sämre. På barnmottagningen rekomenderade de vatten och äppeljuice som löser upp slemmet. Så idag har jag gjort egen äppelsaft (inget socker, bara äpple) som Hugo har fått dricka. Hoppas detta är mirakelmedicin....

Så idag har det inte hänt mycket här inte. Vi är nu lite trötta på att vara hemma bara. Var hemma nästan hela förra veckan också..Men, men...Är man sjuk så är man.
Då får man passa på att mysa med pappa när han kommer hem.


Clownbesök



Idag har Liam och Camilla varit här och lekt med framförallt Hugo. Hugo tycker Liam är såå rolig, för han kryper ju så snabbt. Det vill han också kunna. Clownmössan tillhörde Liam, men Hugo fick låna den. Så snällt!!
Jag och Camilla läste sjuksköterska tillsammans (för hundra år sedan) och håller fortfarande kontakten, vilket är superkul. Nu bor vi dessutom i samma område.
Jag gjorde en äppelkaka, självklart med vaniljsås. Mycket gott.
Nu blir det lite vila för Hugo och jag ska se om jag hinner göra en tacopaj innan han vaknar och inte vill vara still en sekund...

Ha en bra dag.

Dagsweekend i Götebord :)

I lördags var jag och Jögge i Göteborg hela dagen och bara njöt, shoppade, fikade och åt. Det var underbart väder. Hugo var hos mormor och morfar hela dagen och märkte nog inte ens att vi inte var med honom. Det var väl skönt. Det blev en hel del shoppat. Kläder till oss alla. Lite nya formar som man kan ha desserter i (t.ex. min älsklings efterrätt pannacotta)...

Tyvärr fick vi bara en bild med kameran, för sedan var batteriet helt dött..
Vi sitter och fikar på Ahlströms café. Ett mysigt café som ligger vid balders hage där det finns sååå mycket fina saker till vårat hus..




Nu börjar mitt nya projekt...Jag ska SY ett lapptäcke. Hela vårat hem ska förvandlas till chabby chic stilen. Lapptäcket ska bli i New Englans stil. Det får vi se hur det blir...

Nu ska jag börja att klippa till mina lappar till täcket..
Ha en bra söndag.
kram på er alla

Hugos rum

Nu är det äntligen klart. Hugos Rum har förvandlats till ett hav. Det blev jättemysigt. Hoppas han ska trivas där, än så länge verkar det så. Han pratar mycket med bläckfisken. Nu är det bara lite hyllor och hängare som ska upp också. Vad tycker ni??


På den sidan man inte ser, står det en garderob och ett förvaringssystem till alla miljoner leksaker!!

Middag med flickorna!!!






I fredags var det ÄNTLIGEN dags för lite middag ute med alla tjejerna. Det var evigheter sen vi sågs allihopa. Det är svårt att få ihop alla på en och samma gång. Men i fredags blev det av. Vi var ute och åt god middag på Twin City. Mycket god mat och vi hördes såklart mest av alla på hela restaurangen. Tur att vi fick bord där uppe.

Hoppas på en ny träff snart. Det ryktades om Buzz hos Jossan framöver!!

varför sova....??

När man kan stå i sängen? Hugo har lärt sig att ställa sig upp i sängen. Gärna bara hålla med en hand, för att sedan släppa den också i hopp om att han står på helt egna ben. Men han är fortfarande väldigt vinglig i benen.
Men skam den som ger sig. I dag kommer John och Caroline hit på besök. Det var ett tag sen vi träffade dem och Hugo vill ju visa att han minsann kryper nu!!

I veckan har vi träffat Elisabeth och lille Emrik som bara är 4 veckor. Sååå liten, kan inte tänka mig att Hugo har varit så liten någon gång, men det har han ju ser jag när jag tittar på bilder från i somras.

Igår var vi på stan med Elin och Ludde. Vi var och åt på Twin City. Mycket god mat. Ludde är ju 1 år nu. Han åt pizza, men hälften kastade han ner på golvet. De måste ju få jobba lite städpersonalen också..

Nu ska jag fixa lite inför besöket! Hoppas ni får en bra Torsdag.








RSS 2.0