underbara ansikte

Har precis kommit hem från en helt uuunderbar ansiktsbehandling. Sofia på kroppsro var en jätteduktig tjej som gjorde susen med mitt ansikte. Ser ut som en helt ny människa :) Fick även köpt mig lite ansiktsprodukter. Svenska ekologiska produkter. Kändes jättebra och inte så dyra, för mig som har liten plånbok just nu.
Kan verkligen rekommendera kroppsro. Ett mysigt "spa" med mycket trevlig personal. Hann också med att köpa lite utrustning till Hugo. Ett par överdragsbyxor som jag insåg att han behövde efter besöket hos Camilla med lek i sandlåda och gräsmatta.
Nu ska jag sätta mig ner i soffan och titta på tv. Ha en bra kväll.

Kram kram


Hugo sov så gott när jag kom hem.




Älskade trädgård

Idag har vi gjort iordning vår trädgård. Eller Jögge har jobbat på bra. Det var ingen ultimat dag för detta då vi båda var liiiite trötta idag. Hugo har sovit hos mormor och morfar inatt och vi var bortbjudna till Johan och Lizette på middag och vin. Det var jättetrevilgt och Lizette hade gjort så god mat. Kyckling inlindat i bacon med pasta och fetaost...Jättegott!! Jag hade fullt upp hela kvällen med deras underbara lilla Felicia. Hon är 3 år. Jag målade hennes naglar typ 5 gånger. Men hon blev ju sååå fin.
Åter till dagens arbete :)
Ett äppelträd, en Järnek, Ett dvärgmandelträd och lite buxbom. Vi blev supernöjda. Nu ska det inhandlas lite blommor till krukorna också. Det kommer bli så fint i trädgården.


Såhär såg det ut innan träden


Såhär blev det efter. Nu fattas bara lite lampor som ska in mellan buxbomen.


Vår lilla järnek. Den ser inte så mycket ut för världen men den är fin


Ser ni vad mycket äpplen som kommer...hahhaha...vänta något år så ska det bli mycket äppelpaj här!!


Hoppas ni får en bra lördag. Jag ska lyxa till det och göra plankstek till oss idag.

HEJA HÅVE!!!!!!! Ikväll kan stan bli full av HV fans!!

Lycklig, lycklig, lycklig..

En bra låt av Ulf Lundell. Men det var inte den jag syftade på. För jag är såååå lycklig över min familj. Igår när Jögge kom hem från jobbet och jag skulle åka och köpa saker för att göra en smoothie :) var jag tvungen att klä på mig lite snyggt sa han. Jag kunde inte ha mina gråa mysbyxor:)
Sagt och gjort, men visste inte varför.
Sen kom mamma och ringde på dörren utan att jag visste om det. Då hade de pratat ihop sig och Jögge hade en överraskning till mig.
Vi satte oss i bilen och började åka..Vi åkte mot elmia och KINNARPS ARENA...jag skulle få gå på Hockey för första gången på länge. Jag älskar att gå på hockey.
Nu förlorade de tyvärr matchen, men de tar det idag.
Jag älsakr dig Jögge!! Tack tack tack...

Idag blir det att njuta av solen och köpa lite blommor som ska planteras i krukorna ute.
Ha en bra dag.

ps. Kameran är sönder igen(nu är den inlämnad) därav dåligt med blogginlägg.




Jögge och jag har precis träffats, 2005. Älskling , du är bäst!!

shopping, shopping...

inte till mig då förstås, även om det hade varit roligt. Nej, det är Hugo som shoppat. Idag har han fått en jacka som är perfekt nu till våren. Vindtät och allt. Ett par glasögon, som var sådär populära. Sedan har han fått sina lära-gå-skor. Har fram tills nu inte hittat några som jag känt vart perfekta för en perfekt kille ;)
Men idag hittade jag dem. Är de inte bara sååå söta. De kommer bli perfekta när han ska börja stappla fram.




Glasögonen var mycket roligare att ta av och leka med...


Inte så lätt att få HUgo att ställa upp som modell...


mycket roligare att jaga kameran...



Detta var dagens inköp. Nu är Hugo redo för våren!!!
Ha en solig och skön kväll!!

Bebis och blivande bebis dejt

Idag fick jag äntligen träffa Karin och lille sööööta Isak. Han är drygt 2 månader och lik sin mamma.
Han älskade när man pratade med honom, skrattade mycket. Han var en väldigt nyfiken liten kille och hade inte tid att sova när han var trött. Det fick bli två powernaps på 10 minuter sen var det att skratta och prata igen.
Karin hade bakat en supergod kladdkaka. Det går alltid hem..Med grädde till är det toppen!!



Med på kalaset var också den blivande mamman Jossan. Hon väntar tillökning i slutet av Maj. Jag längtar tills den lille/lilla visar sig.



Hugo var pigg som en piggelin idag. Till skillnad från igår då det inte var hans bästa dag. Men, men...förmodligen en tand som spökar. Han har fullt upp med nu för tiden att välja ut den tallrik som han vill ha när han äter mat..Man måste ju titta på varenda innan man väljer den rätta...Sötgris!!


Kalas, kalas

I söndags var det kalas här igen. Tur att vi älskar kalas. Det var Jögges föräldrar och systrar med familjer som var här. Massa barn, pyttesmå(axel), lite större(Hugo), Större(Anton och Edvin) och den stora tjejen Ebba.
Tack för alla fina paket som jag fick. Och det var roligt att alla kom. Hugo fattade snabbt tycke för sin nya kusin Axel och ville vara i hans närhet hela tiden.
På eftermiddagen blev det sol och då passade vi på att gå ut en sväng i de småländska skogarna.
Nästa kalas är för Affe som fyller.........!!! Ja, vad är det nu du fyller Alf??

Nu väntar tv:n och halv åtta hos mig som är ett av mina favoritprogram. Har precis kommit in efter löparrunda i skogen. Skönt!

Ha en bra kväll! Kram kram


Hugo vill bara klappa lilla Axel, men hans finkänslighet är obefintlig

Talang 2010

Jag har inte berättat att jag ska vara med i Talang och visa upp min sångtalang...
Det var väl ingen som trodde på detta va??
Jag måste bara få skryta över min släkting Jill Svensson som var med i Talang i fredags och sjöng klassiskt. Hon är bara 14 år och sjunger så man ryser. Jag visste ju att hon sjöng bra, men inte såhär bra. Det var sååå roligt att se henna på tv. Du gjorde mycket bra ifrån dig Jill. Hoppas du vinner allt!! Och gör du inte det så kommer du gå långt ändå.

Här är Jill:
http://www.youtube.com/watch?v=6t9IntzBn8w&feature=related




Ha en bra dag kväll allihopa

ofrivilligt uppehåll

pga att min kamera är sönder!!! jobbigt, jobbigt. Jag måste in till affären och försöka fixa iordning den. Innan dess kan jag inte lägga upp några nya bilder tyvärr. Men det har hänt mycket den senaste veckan.
Vi har haft långbesök här och Hugo har blivit så uppassad. Jag har fyllt år,vilket iofs inte är en jättestor händelse, det är ju vår!!

Försvinn inte härifrån för jag återkommer jättesnart!!

kram på er

RSS 2.0