Nu har det hänt grejer.....

Jögge har bara varit hemma 1,5 vecka men har verkligen jobbat stenhårt. :). Eller vi har haft hjälp av några arbetare som har slitit i 2 dagar med stenläggning till vår grov och fin entré.
är det plötsligt dyker upp en engelsman när vi ligger och rensar ogräs och frågar om vi vill ha sten på vår uppfart blir man inte bara lite misstänkt, utan mycket. Lisa avfärdar direkt medan Jögge pratar med honom och vips så har vi två polacker som sliter med vår uppfart...Jösses!!!
Och när då Polisbilen kom hit idag, 2 st polisbilar också, Ja, vilken soppa. Det visade sig vara en STOR sak...Chauffören hade inte haft bälte på sig när han kört bilen och fick 800 kr i böter..Kan ni fatta att Jögge blev lite nervös över detta??

Men vilket kanonjobb de gjorde. Så noggranna snabba. Jättenöjda verkligen. Det blev mycket mycket billigare än de tidigare offertena som vi fått. Allt betalades efter jobbet var klart och kvitto fick vi också..Kanonjobb!!!

vad tycker ni??


Före...


Efter..


Före...


efter..





Såhär ser  det numer ut utanför vårat hus

Kram och gonatt
//Lisa med gästbloggare Jögge



..Och lite trädgårdsarbete

Vi jobbar för fullt just nu med att få bort lite ogräs i vår annars så fina gräsmatta. Den har blivit så fin med vår Automover från Husqvarna. Men vi var dumma och tog inte bort ogräset när det väl började växa..men, men nu är vi igång med det..Självklart har vi experthjälp från Hugo som hjälper till.


Inget arbete utan de bästa arbetsredskapen, så därför tog jag mammas redskap


Lite lekpaus måste ingå i arbetet också


Det är viktigt att bära bort allt ogräs också


Nu har vi jobbat färdigt för idag

Man ska ha husvagn...

I lördags så hade vi farfar på besök. Han körde motorcykel hit och stannade över dagen.
Gissa om Hugo blev glad när han fick syn på honom !!!
Vi bjöd med farfar på husvagnsmässa då vi vet att det finns ett visst intresse för att köpa en husbil. Och givetvis måste man ju följa med och kolla så att standarden höll måttet ;)

Han hittade några kandidater som var klart godkända !!
Han var tvungen att diskutera detta med farmor först bara.
Hugos stora nöje var att köra alla husbilar. Han skulle ställa sig på förarstolarna och låtsatsköra dem.
Sen att det satt två gubbar utanför bilen på en bänk och Hugo kom åt tuten...hahaha..De blev sura, men inte Hugo.




Här är en kandidat. Men det som var lite minus var själva flärpen över förarhytten...



Hoppas ni hittar den rätta husbilen!!

Städhjälp eller inte??

Ibland funderar jag på om man skulle offra lite på sig själv och få lite städhjälp. Tänk vad skönt om man kom hem på fredagarna och det är städat, man behöver inte bry sig alls...Hade inte det varit skönt. Idag var det meningen att jag skulle städa lite och visst det gjorde jag, men Hugo har en viss tendens att tycka att ALLT i hela huset är roligt att leka med. Gärna ALLT på golvet också..
Men då lilla Hugo får man också hjälpa till att städa, vilke han gjorde idag. Men efter en stund blev man trött på det..Men ett litet handtag ialla fall.







Ja, jag får nog fundera ett tag till på om man ska ha städhjälp eller inte...Jag har ju Hugo

Höstsol

I början på veckan var det höstväder här i Jönköping. Kallt, men solen visade sig mellan varven vilket gjorde det ganska skönt. Svårt att veta hur mycke kläder som behövs... 
Hugo och jag är halvvägs in i den sista veckan på min mammaledighet. Sen är det pappa som ska mysa med Hugo i drygt 4 månader. Roligt för dem båda!!
Vi har varit ute i skogen idag och plockat lite lingon, tänkte nu vara duktig och göra lite sylt.

Denna veckan ska vi bara njuta och mysa med varann!!
Sen är det allvar igen..


RSS 2.0