Passa på alla!!!


Elin är sååå duktig på att blogga. Gå gärna in och läs och framförallt titta på de fina bilderna hon tar. Hon får en massa samarbetspartners och de ordnar utlottningar..Här är en utlottning där ni kan vinna fina väggdekorer..





"Jag är med och tävlar hos Elin – Ett hus till oss, om en valfri väggdekor hos Unik Dekor. Ta chansen och tävla du med!”

Allt är klart!!!

Nu har vi sålt våran lägenhet!!!!!!!!! Vi är så nöjda och glada och längtar bara efter att få flytta in i vårat superfina hus. I helgen blir det en tur till Tibro och titta på möbler. Kul med en liten utflykt..
Nu väntar tv:n. Det blir en tidigt kväll ikväll..
Kram på er alla

Varm Choklad..

Jag ÄLSKAR varm choklad. Nu när hösten kommer är det så gott med god varm choklad. Gärna lite grädde på toppen!!
Var bara tvungen att köpa dessa choladklubbor i chokladaffären i Jönköping idag. Man värmer ett glas med mjälk och doppar ner en sådan pinne som smälter och sen är det bara att dricka och njuta..Mmmm så gott




Träning!!

Nu har jag lärt mig att komma från sida till mage. Visserligen i sängen där underlaget är så mjukt så man nästan åker över på magen automatiskt. Men jag borrar ner huvudet i sängen och rullar över till mage...Så duktig är jag..Och så roligt det är att ligga på mage.

Idag har vi vart med tjejerna på öppna förskolan och gått runt rocksjön. Underbart väder och 10 barnvagnar på bredd!!

Jag flyyyger fram


Frukost på Ikea och Visning av lägenheten

Dagen började med att vi skulle gå tipspromenad, men när vi kom dit började det regna och det var allmänt jättetråkigt väder. Så det blev att vi åkte till Ikea för att äta lite frukost, det kostar ju bara 10 kr. De har en jättefin frukost..Rekommenderas starkt om man vill äte lite god frukost och inte vill betala en hotellfrukost. Vi åt pannkakor, köttbullar, prinskorv, frallor, Juice, Yoghurt..GOTT!!!

Sen har vi städat, städat och STÄDAT lägenheten för idag var det första visningen av två av våran lägenhet. Det kändes som en lååång dag fram till 16.00 då visningen var.
Vi passade på att då gå ut och äta på restaurang och det blev Casa Grande, mycket god mat. Pasta med kyckling och till efterätt blev det glass med kanderad banan och chokladsås. Under maten ringde mäklaren och berättade att det hade vart ett jättetryck på lägenheten. Hon hade fått 33 namn...Det känns ju positivt..Nu hoppas vi bara att någon är så intresserad så de vill flytta in också :)
Spännande...fortsättning följer....


Nu väntar en kväll med One Three Hill, Gossip Girl och ensam mamma söker. Söndagarna är heliga för mig...hahah.
Ha en fortsatt bra helg.


Massa barn!!

Idag har vi varit på Öppna förskolan efter att ha missat de senaste två gångerna. Det var mysigt. Först en sångstund, sen kom en kille från NTF och pratade säkerhet och tipsade inför nästa köp av bilstol. Det är en ren djungel, men snart måste vi köpa den för vi lånar ju bara denna första bilstolen och den får vi bara ha till Januari...
Medan vi fikar så passar vi på att "försöka" lägga barnen på mattorna och se om de uppskattar detta..Idag fick vi nästan alla barn att ligga stilla på mattorna.


Ni ser väl vem som är sötast...hihi

Kusinhelg

I helgen var vi hos farmor och farfar och Hugo träffade alla sina kusiner. Han var lite seg i helgen eftersom han hade feber, men han hade roligt ialla fall...Han lekte som attan..ja, okej det sista ljög jag lite om, han sov mest. Men han hann med att fånga sina kusiner på bild i allafall.
Helgen bestod av mat, mat och en och annan supergod äppelkaka (givetvis med vaniljsås som är A och O när Äppelkaka serveras) Lite presentutdelning till Jögge som firades. Han fick fina glas som han ska blanda massa med Cosmopolitan i (till mig!!!)
Tack alla som var i Tostarps by i helgen för en kul helg. Lite bilder från helgen:

Daniel vill så gärna vara med på min blogg..Så!! Här är Daniel och Hugo. Lilla Anton är i bakgrunden


Edvin kikar lååångt efter sin mamma Annelie, som inte kunde vara med i helgen..Men kanske är det hon som är i telefonen(som han håller i handen)


Här står Anton bakom kikarn...Han har alltid något i kikarn den killen...


Ebba gillar när hon får klä på och klä om sina barbiedockor...Lite hjälp från pappa också




bebisträff och skobeställning

Idag har vi först fått våran lägenhet mätt, positivt besked den var 3,1 kvm större än vad vi tidigare trott.
Efter det var det dags att gå till banken för att betala handpenningen på huset som vi snart ska flytta in i. 1:a December flyttar vi till vårt superfina hus i Taberg..Det blir nog kanonbra tror jag.

Jag och Hugo var idag tvungna att åka till Kajsa och lilla Molly och titta på deras hus som de nyss flyttat in i. De hade fått iordning bra på så kort tid. De skulle renovera lite och Kajsas sambo Jeff höll på för fullt att måla medan jag och Kajsa fikade...hihi...Lilla Molly var en stor tjej nu..Hon kunde ju GÅ om man höll i hennes händer..sååå söt.


Snart kan jag gå själv (bilden blir sämre med mobilen..Inte Molly som är suddig utan dålig mobil..)

Har letat efter ett par tuffa men söta små tygskor till Hugo som han kan ha på sig nu när det är lite kallt..
Då kom jag på att Emelie har berättat att Ninni virkar så himla söta små converseskor..Jag fick en bild till telefonen och herregud vad söta små skor..Var ju genast tvungen att beställa två par..Bara 150:-/par..
Helt fantastiskt söta..Kan hända att det beställs flera..man kunde få dem i vilken färg man ville..Visst är hon duktig.


De är så himla söta. Ninni, du är duktig

Imorgon blir det en lugn dag för mig och Hugo, det har varit fullt upp nu varje dag i två veckor..Imorgon ska vi bara äta, sova och gå ut och gå..Titta på Hv på kvällen hos mormor nu när hon är ensam för morfar är i Norrland på fiskeresa..Han älskar att fiska..

Bullfest och Styling

Dagen började med att vi inte visste vad vi skulle hitta på, men som av en jättebra händelse så var Annie ledig idag och hade kanske tänkt att baka bullar..Snabbt bjöd jag in mig och Hugo för lite bullbak. Det blev en rolig dag med massa goda bullar..När bullarna var färdiga passade såklart Max och Jögge på att smaka.
Hugo sov sig igenom största delen av bakningen, men vaknade när de var klara..man får ju inte vara dum.

Annie rör ihop degen


Max försökte plugga...Hoppas tentan går bra nu!!

Bullarna är färdiga!!! Mmmm så goda..

Hugo hade det bra..Sov, mös i soffan eller blev omhändertagen av Annie..

Nu ikväll har vi även stylat våran lägenhet, hoppas det blir bra bilder imorgon när de ska fota den. Den kommer ut för försäljning på torsdag..Längtar tills vi får flytta in i vårat hus..

Hugo har gått och lagt sig. Han somnade extra gott i sin nya pyjamas..ALF!!! Titta noga på pyjamasen..Han skapar mååånga pluspoäng nu va??


Tillfälle!!!




Jag är med och tävlar hos Elin – Ett hus till oss, om ett VALFRITT smycke hos Creative Lounge Webshop! Ta chansen och tävla du med!”

Alla kan vara med och tävla!

Grattis pappa!!!

Igår fyllde pappa år och jag hade dagen till ära klätt upp mig och köpt massa roliga paket som jag tyvärr inte kunde öppna...Jag hade till och med gjort ett avtryck på kortet som han fick. Fint va? Hoppas du hade en bra födelsedag. Kram Hugo



Se så stor jag är..

..jag bara växer och växer. Mamma och pappa hinner knappt med..Men de ska ju ha nått att göra de också..Man kan ju inte gå sysslolösa bara för att de inte hinner med i min takt...



Dålig kvalite på bilden, inte på mig!!


Hemåt igen

Efter en underbart rolig och lugn och trevlig helg hos LInda och Johan i Stockholm är vi åter tillbaka till vardagen. Vi blev sååå bortskämda med massa god tapas mat. Vi fick brunsch både lördag och söndag..Hur gott som helst..Hur ska man återgällda detta när de kommer hit...Hmmm..Hugo tyckte det var skojigt att vara i Stockholm.
Han fick ta del av sin nya gudmor, Linda och de kom mycket bra överens. Johan var en favorit hos HUgo också, det var väl de fina glasögonen som han föll för...Tack för en rolig helg, syns snart igen!


Minisemester

Nu bär det snart av mot storstan. Ska bli skönt att komma bort lite och hälsa på gulliga Linda och Johan. Hör snart. Ta hand om er i helgen. Kram Lisa och Hugo


Johan gillar att hålla Hugo

Det ska bli sååå roligt att träffa Linda och Johan


100% ig

Det är sällan jag ryser när någon sjunger, men ERIK i Idol är ju sagolik. Jag fick gåshud när han sjöng på Idol.
Han är 100% ig och redan en vinnare av idol i mina ögon...kan inte sluta lyssna på honom.

http://www.youtube.com/watch?v=XHKXPi9xUMk



RSS 2.0