Kalas med ALLA kusiner

I söndags fyllde David åren vilket betyder KALAS. Tidigt på morgonen väckte jag Jögge som bara behövde ta en dusch för ALLA och ALLT annat var redo för att åka till Frillesås och fira!!!
Vi tog en sväng inom freeport som är ett farligt ställe. Det är ett shoppingområde med alla märkesbutiker, t.ex. Filippa K, Boomerang m.fl...De har alltid allt till billigare priser. Väl värt ett besök. Denna dagen fick bara inredningsaffären ett besök.
Sen bar det av mot Frillesås. Ebba hade tyvärr blivit sjuk och låg mest i soffan och sov så hon orkade inte leka med Hugo (men det ryktades om ett besök till jönköping i helgen så då blir det massa lek med Ebba).

´Massa god mat fick vi som toppades med god tårta. Vi åkte inte därifrån hungriga.
Lite bilder från kalaset!!


Födelsedagsbarnet David och Ebba som var febrig


Ellinor som (tillsammans med David) hade gjort all den goda maten


Full fart på killarna. Anton underhöll Hugo


Tack för trevligt kalas och god mat!!



Eftersom inte De två andra kusinerna kom då Ebba var sjuk. Tråkigt om den lille, lille Axel skulle bli sjuk så fick ju vi åka till dem. Vi var tvungna att beskåda lilla Kusinen Axel. Väl framme så hade Annelie och Daniel bakat goda muffins..Det var bara gott hela dagen. Här är lilla Axel och storebror Edvin som var på jättebushumör!!





Försökte få med storebror Edvin som inte ville

                         
..utan hade fullt upp med att leka. Han var dyngblöt så mycket lekte han. och det blev ju inte mindre lek när mormor och morfar kom och busade med honom.

Kommentarer
Postat av: Ulrika

Vilken härlig helg i Göteborg! Massa barn och bus! Freeport är lite farligt att stanna till på...hehe. Jag är jätte sugen på att åka dit en dag men får väl se om Martin är det samma..

Ha en jätte bra dag.

Kram Ulrika

2010-03-23 @ 16:43:44
URL: http://rasmussongisslander.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0