oj, vad jag försöker..

...att komma framåt när jag ligger på golvet. Inte så lätt dock men skam den som ger sig. Blir man lagd på golvet av sina föräldrar sådär bara får man väl försöka göra det bästa av situationen..
Nu har Hugo bott i sitt egna rum snart en vecka och det har gått så himla bra. Sover så skönt.

Helgen har varit lugn och skön. Måndag igen och vår nya soffa närmar sig!!


Till en början ser det så bra ut, men jag väntar ett tag till med att krypa



Gillar att sitta framför kaminen och titta när det brinner...hmm...

Hoppas ni får en bra vecka

födelsedag med mycket lek

Idag fyller Hugo 6 månader. så snabbt det går. för två dagar sedan flyttade han ut från mammas och pappas rum och in i det egna. mamma fick stor separationsångest, men allas sömn har blivit bättre.

Caroline och John har varit här och lekt med oss. John och Hugo är nästan lika gamla. Skiljer en månad. Så roligt. det blev mycket matprat och husprat. De håller på att leta hus och jag har tipsat om ett hus på samma gata som oss:) det hade varit roligt.
Ikväll blir det lite fredasmys met god mat och lite vin. ska fira hugos födelsedag med en god drink..
ha en bra kväll.




Grattis på 6-månaders dagen vår älskade, underbara hugo!!!

Kul besök av Elin och Ludde

Ludde och Elin kämpade sig igår ut till Taberg i snömodden. Det är inte lätt att ta sig fram med vagnen här då de har skottat vägen utanför 1 gång. Men hon kom fram iaf. Väl framme blev det full fart. Speciellt på Lilla Ludde som tar sig fram snabbt på sitt speciella sätt :)
Han har hunnit bli 11 månader, tiden går snabbt. De håller på att bygga hus i Huskvarna och mitt uppe i allt vad det innebär. Blir roligt att komma och titta framåt sommaren. Elin tog mycket fina bilder på både Hugo och Ludde. Kommer att lägga in några när hon mailat över dem..Ha tålamod...


Jag och min bästis

Idag har Hugo fått en ny kompis. I form av en Nalle. Inget namn utan bara en nalle.
Visst ser det ut som om de har roligt ihop??


Titta vad jag kan!!!

Jag kan sitta själv!!! Idag lärde jag mig att sitta själv på mattan. Ibland blir det lite övervikt åt något håll, men i princip har jag lärt mig att hantera balansen...Titta bara vad duktig jag är..




Nu är vi glada, för nu har vi SÅLT vårat badkar...Nu är det jakten på ett nytt som börjar..

Besök från kaxholmen

Idag var Simon och Johanna här och hälsade på. Hugo fick en jättefin skjorta med tillhörande slips och vi fick en bukett med superfina tulpaner. Jag älskar tulpaner. sååå fint. Simon har läst tillsammans med Jögge på högskolan. De berättade att de skulle till Thailand i 3 veckor i sommar. Vi blev INTE avundsjuka....Inte alls..
Hugo gillade dem jättemycket vilket är ett bra tecken längre fram och barnvakt behövs...hahah..



Besök hos bästa tjejkompisen!!!

Vi var ute hos lilla Molly och mamma Cajsa. Molly fyller snart 1 år, det går så snabbt att man ibland inte hinner med. Hugo är så fascinerad av Molly som kryper fram i ilfart. Cajsa och jag har spelat innebandy tillsammans i flera år och det är så roligt att vi är hemma tillsammans. Tack för god lunch också!!

Molly i full fart med att vinka, som hon precis lärt sig

bordsskick. Jag??

Vad menar ni? Det här är ju en helt vanlig dag i mitt liv. Jag äter väl som jag vill. Det roligaste är nu också att jag lärt mig säga Bah...Vilket gör att allt jag har i munnen snabbt flyger ut och hamnar ÖVERALLT...
Idag var det majs och potatispuré med blåbärspuré till efterrätt(vilket kanske syns)


Får se vad mamma och pappa lagar till kvällsmat då...

Hemma igen

och här var det lika mycket snö, men inte lika fint väder. Det var sååå roligt i fjällen. TACK alla som var med för en superlyckad vecka med mycket skidåkning, god mat. Hugo har haft en toppenvecka med mycket uppassning så vi föräldrar fick åka skidor. Härligt. Sista dagen bjöd på After Ski (igen) och lite hämtpizza till stuga.


Jögge var en riktig klippa på att åka både skidor och snowboard


Fint med all snö


Hugo har haft en toppenvecka..


After ski sista kvällen.

längdskidåkning och After Skiiiii (Sälen del 2)

Idag har vi varit ute på en längdåkningstur. Det var jobbigt. Men roligt. Det var så fint väder, så fint med all snö.
Efter det var Jöggen sugen på att åka lite snowboard, Hugo sov i sin vagn och jag tittade på. Sen var vi lite sugna på att gå på lite After ski. Det blev en varm choklad först och sen blev jag bjuden på ett glas vitt vin...Mmmm
Jögge drack en öl och Hugo var mäkta avundsjuk över att hhan inte fick smaka..Nu är det bara 1 dag kvar..Snyft, men lite skönt att komma hem till vårat fina hus i Taberg. ha en bra kväll..






Sälen 2009 del 1

Idag var första dagen i Lindvallen. vi har haft en jättebra och intensiv dag. Vi har åkt skidor, ammat, rullat vagnen Ätit själva. Jögge åker skidor som om han aldrig gjort något annat. Jag kommer ner för backen men min stil är väl inte densamma som jögges. Imorgon blir det lite skidor igen förhoppningsvis. Hugo har varit nöjd idag med att titta på allt folk. Nu sover han så himla gott.





Gott nytt år

Nyårsafton firades hos Elisabeth och Stefan i Gränna. Elisabeth och jag läste till barnmorska ihop. Med hela vättern utanför huset såg vi massor med fina raketer. De hade gjortså god mat.

Förrätt: Skaldjurssoppa
Huvudrätt: Lax med klyftpotatis och den godaste såsen jag någonsin ätit (alla som känner mig vet då att jag inte är någon såsperson)
Dessert: Duokladdkaka med mörk och vit choklad. MUMS

2009 var det bästa året hittills i mitt liv. vi Fick HUGO!!!! Vi köpte ett superfint hus som vi stormtrivs i.

Gott nytt år till er alla!! Kram från Taberg


Bara lilla Linnea som fattas..



Här är både Elin och Linnea(med bebis) med..


Nu väntar vi glatt på Annie och Max. Ikväll blir det lite mat och spel..

RSS 2.0