julafton är slut

Idag har vi en lugn dag här hemma i Taberg. Vi har tittat på våra julklappar. Vi är sååå nöjda.
Jögge har haft uppe sin Yxa som han fick och tittat på. Hugo är också så glad över sina julklappar. Han var så ivrig med att provsitta sin fåtölj som han fick av morbror.


det var en mycket trevlig julafton. Imorgon blir det att åka ner till farmor och farfar för att fira julafton. Lääängtar ju efter dem nu.



Dopparedan

GOD JUL Å GOTT NYTT ÅR. Kram Jörgen, Lisa och Hugo


finbesök

igår fick vi roligt besök av Ellinor, Anto och Ebba. Det var så roligt att de kom. vi åt tacos och anton hjälpte Jögge med att skära grönsaker och Ebba och Ellinor passade Hugo.

Idag har vi varit på BVC och vägt och mätt. Hugo fick även sin andra vaccination, och han är inte jättekaxig nu ikväll kan man säga. men imorgon blir han nog pigg igen. han vägde 6800 gr.

Nu ska jag se på one tree hill som jag laddat ner:)
ha en bra kväll.


Anton hjälper Jögge i köket. utmärkt assistent


Ebba passar på att passa hugos gym, medan han var i väg på andra äventyr


härlig dag

Idag har de sista julklappsinköpen gjorts. Gjorde naturligtvis några inköp till oss själva också..
Jögge står och lagar pizza som vi ska avnjuta ikväll. Han kallar den pappas pizz, den har visst gått i arv som han säger. Jag chattar med tekniker från Telia då det inte fungerar att ringa till oss...Blir lite trött på det.

Ha en trevlig kväll..

Jögges inköp. bästa granen nånsin. den blev godkänd, men ibland saknar jag min kungsgran...


Denna fina skålen blev ett av dagens inköp.


hugos första julkort. högre än honom. det är mormor och morfar som slår på stort.

Nu blir det snart pizza..

Snö i Taberg

Idag har vi varit ute lite i snön. Hugo fick se sin första snö men inga större reaktioner inte..Men det är ¨sååå fint här i Taberg när det är så mycket snö. Hoppas verkligen den ligger kvar till julafton som i år skall firas i vårat hus.

Idag har jag jobbat lite för första gången sedan Maj. Jag har vaccinerat mot svininfluensa, det var lite roligt att komma ifrån Lite hemifrån och träffa mina arbetskompisar. Imorgon är jag bjuden på grötlunch på jobbet. Sen blir det en tur ut till Kajsa och Molly. Det var längesen.
Nu ska vi klä den fiiina granen.
Ha en bra kväll.








Nu ropar Jögge att jag ska hjälpa till med granen..
Ha en bra kväll..

Grännabesök x 2.

I torsdags var jag och hälsade på Elisabeth som jag läste barnmorska tillsammans med. De har köpt ett fint hus i Gränna med en sjukt fin utsikt ut över vättern. Det var mycket trevligt och jag blev rejält bortskämd med fika när jag kom dit och sen en god kyckling gryta till lunch. Linnea och Elin hade gjort fina placeringskort till alla utom mig, men jag tog Hugos plats och det var okej för dem.

Idag var Grännaborna här i Taberg och besökte oss. Det var roligt att de kom hit. Det var hela familjen och medan vi lite äldre fikade tittade söta Elin och Linnea på Pippi firar jul.

Nu väntar Tv:n med lite äppelkaka. Har ätit en god fläskfile gryta. Jögge hade dukat bordet så fint med rosblad.


Familjen Blidberg ska ha en bebis nästa år :)


Linnea hjälpte mig att passa Hugo. Hon ska även lära sin mamma att hålla en bebis, så hon vet det till bebisen kommer.


Elin målade fina teckningar till sin mor




Ha en trevlig helg!!

ännu en tand att borsta

Nu är det inte bara mina egna tänder som skall borstas. Även Hugos :) Idag upptäckte jag att Hugo har fått sin första tand.


En blinkande tandborste kanske gör det hela enklare ;)

Ha en bra kväll. Nu blir det julklappsinslagning och lite mat. Sen blir det att titta på Hv71 på tv. Heja, Heja

Längtar...

...Efter att jag ska få sitta med mamma och pappa vid matbordet och äta det som dem äter och dricka det som dem dricker..Varfr får inte jag ett glas mjölk??


fartfylld helg

I helgen var farmor och farfar och hälsade på här i Taberg. Det var sååå trevligt. God mat, drinkar(blev mindre goda, men Yvonne låtsades iaf att den var god ;) Hugo fick upp sin fina Stokke stol och ville självklart provsitta. Passar mycket bra även om den inte används jätteflitigt ännu. I igår var det dags för att försöka få lite julkänslor, då det bjöds på julkonsert med Sonja, Sanna, Shirley och självklart MÅNS. Man blev lite som en 16 åring när man satt så nära måns. Det är ju inte varje dag. Konserten var jättebra verkligen. Jag hade fullt sjå med att titta på damernas skor, för de hade hela tiden så snygga skor. Så jag fick massa inspiration till att köpa nya skor..hahaha..Vilken jobbig last :)


Här sitter jag med farfar/elektrikern/vedbudbäraren/sängbudbäraren/stolbudbäraren..you name it.
Men farfar, det är han i alla fall.



Här är min farmor som lekte med mig heeeela lördagen. Sen sov jag så gott


Såhär bra sitter jag i min stol..

Nu är det måndag igen och en ny intressant vecka börjar. Tyvärr med regn här i Taberg..men, men. Ha en bra vecka. Kram

myskväll

idag kom farmor och farfar här och har hjälpt oss med att hänga upp en lampa, leka med Hugo.
Ikväll väntar en fläskfilegryta med klyftpotatis och lite pannacotta till efterrätt. Hoppas ni har en trevlig kväll allihopa. Kram kram

Nu väntar snart julen och till alla nära och kära..JULKLAPPSLISTA önskas!!!

Sittövar

Nu har jag kommit till det stadiet då jag tycker det är fascinerande att sitta (eller sitta fastklämd i amningskudden i tron om att jag sitter) man ser ju världen på ett helt annat sätt.




Nu har vi kommit till ro i vårt hus och vi trivs sååå bra. I inflyttningspresent fick vi en adventsljusstake, då mormor tyckte att något juligt skulle vi väl ha. Ikväll blir det pysslande för imorgon kommer farmor och farfar hit med en hel släpvagn med saker..hihi


Denna fina adventsljustake pryder nu vårat bord. Tack!!



Ha nu en bra fredagskväll. det ska vi ha. Bara njuta med IDOL..

RSS 2.0