Marknad i solsken

Vi var en sväng på Jönköpings marknad som är ett årligt happening i Jönköping :)
Det var soligt och härlig stämning. Jag blev bjuden på mors dag middag på Piren. Mycket gott. !!! Tack älskling

Sedan på kvällen åkte jag ner till stan igen och då föratt titta lite på Rix Fm festival. Jag vet inte, men jag tycker av någon anledninge väldigt bra om Erik Grönwall som vanni idol. Bra låtar, bra röst. Som tur är hade jag med Annie som tycker precis likadant. Han är liksom en charmig pojk. Eller pojk och pojk...Så liten är han inte..
Idag har vi firat mors dag med present på sängen (en fin tröja), sen var vi hos mamma och pappa och grillade gott. Sen var det iväg för att jobba lite. Hoppas ni hade en bra mors dag. Vad gjorde ni?


Här myser vi på marknaden



Hoppas nu på en solig vecka så jag och Hugo kan göra lite mysiga utflykter. Tänkte åka till stadsparken i Jönköping. lite djur åså..

Hoppas ni får en bra vecka.

Vill Skicka en STOR grattiskram till underbara Jossan som igår fick en liten Elton. Massa kramar till dig. Snart får jag se det lilla underverket. JA!!!

Zlatan, ja sa Zlatan..

Här är framtidens Zlatan. Han har dock lite att växa i innan han kan jämföras med de stora killarna. Men visst är han otroligt söt våran lilla Zlatan??




Liten börjar bli stor

I torsdags var Caroline och John här och lekte. Det är så roligt att se att Hugo och John nu tycker det är roligt att "leka" ihop. Även om de inte leker så är leksaken som den andra håller i mycket roligare än den som man själv har. Och det är ju roligt att följa efter och försöka nudda varandra. På sitt egna vis. Hugo blöter gärna ner hela Johns huvud med sina blöta pussar medan John gärna petar Hugo i ansiktet för att visa att han kan peka.





Skogsarbetare

Igår när hugp fyllde 10 månader tyckte mormor att han skulle ge sig ut i skogen för att ta ner de träden som vi vill ha bort framför vårat hus. Vi var tvungna att öva lite inomhus först. Så övningsobjektet blev pappas ben :)
Denna leksaksmotorsåg blev snabbt populär, både hos son och FAR..



Hoppas ni haft en bra helg. Våran helg har varit kanonbra

cykel, cykel

När Jögge kom hem från jobbet åkte vi ut en tur med cyklarna. roligt att Hugo verkar trivas i  sin cykelstol!!
Nu är det söndag och helgen är snart slut. Trist, men en dag närmre semester och en dag närmre den årliga Ullaredsresan på fredag. Blir skojigt att få shoppa lite.


vatten överallt



Tänkte jag skulle duscha av Hugos matstol för det samlas ju lite mat där om man säger så. Men inte fick jag göra det ifred. Nähä, Hugo skulle hjälpa till. In med kläderna och försöka fånga den där himla vattenstrålen. Att det aldrig fungerar. Tur att inte pappa är hemma. Han är lite allergisk mot sådan lek. Bara att vänja sig, för Hugo tycker det är det bästa som finns..


vårkänslor

Idag var jag och Hugo ute på en tidig promenad. När vi gick ut var det dimmigt, men efter bara 10 minuter sken det upp och blev varmt och soligt. Underbart. Hugo somnade givetvis i vagnen. När vi kom hem igen kunde vi bara inte gå in utan det blev lek i trädgården. Hugo älskar att vara ute. Jag med, när solen skiner!!

Hoppas ni får en solig dag. Kram






Närgånget med kameran var det här.


Lekdag

Igår var vi hos Caroline och John och lekte. Det är så roligt att se Hur John och Hugo nu börjar tycka det är roligt att se varandra. De har tidigare inte brytt sig och till och med varit lite rädda för varann,..Men nu är det andra tider. Hugo pussar John i håret så John får blöta fläckar och John pekar gärna på Hugo i ansiktet.
Dem är så roliga nu. Tack för god mat Caroline.






Min Bästa Morbror

Idag var han här!!! han som ska lära mig ALLT som man behöver veta för att blir fotbollsproffs...
Min morbror Fredrik var här och lekte med mig idag..Det var skojigt!

Annars har dagen varit ganska lugn. Fast det beror på ur vems synvinkel man ser. Ur min: Lugn. Ur mammas: full upp. En lång promenad hann vi med ialla fall. Vi måste börja lokalisera oss här i Taberg.

Nu väntar soffan och en film. 



 

Uppvaktning x massor!!

I fredags bar det iväg till farmor och farfar i Halmstad. Som jag har nämnt tidigare så fyllde farfar år. Han tycker säkert att jag ska nämna hans ålder också..Okej, han fyllde 60 år..Grattis, Grattis!!!
Det blev uppvaktning av honom. Men även massor med uppvaktning av Hugo och lille kusinen Axel. De övriga kusinerna Ebba, Anton och Edvin höll så bra låda utan uppvaktning...Underbara är dem!!
Hugo fick massor med lek av farmor och farfar. Han älskade det. Saknade all uppmärksamhet när det bara blev vi två idag.







När vi åkte hem från Halmstad passade vi på att hälsa på Martin och Ulrika och lille Theo som bara är några dagar äldre än Hugo. Såå kul. Tack Martins Mamma Inger för supergott fika!!!


Här ser ni två geniknölar som arbetar för fullt med alfabetets alla bokstäver

En väldigt bra helg i Halmstad följs av en förhoppningsvis bra vecka..Med Lite SOL!!!

Ha det bra!! kram kram





Lek å Bus




Att man ska lära pappa ALLT!!! T.om att borsta sina egna tänder..


Jag älskar kameran!!


Annie sköter markservicen


Om inte ni förstått det så är det här det nya sättet att gå med sin vagn.

Igår var det lek och bus hela dagen med Annie och Max...Hugo väntar febrilt på sin nya kompis som beräknas dyka ner i September någon gång!!
Vi grillade trots väder och det blev sååå gott. Annie och jag slängde också ihop en American Apple Pie..Supergod.

Idag ska vi åka till Halmstad över helgen. Vi ska delvis fira Farfar Alf som fylle år.
Hoppas ni får en bra helg. Kram kram

Shoppingdag

Idag har vi haft en effektiv shoppingdag. Det började med ett besök på en STOR affär där de har massor med Tv-apparater och sådant. Vi kom hem med en dammsugare, en sådan som står på golvet och så är det en handdammsugare i också..det var ett av de bästa köpen vi gjort, vi har redan använt den många gånger. Tips till barnföräldrar som kanske inte orkar släpa fram den vanliga dammsugaren efter varje måltid.




Bilden är från Elgiganten

Sedan fortsatte färden mot en cykelaffär där det köptes cykelstol och scykelhjälm till Hugo.
Premiärturen är avklarad och när väl Hugo satt på plats och äntligen hade fått på hjälmen så tyckte han att det var roligt, så det blir definitivt fler cykelturer, bara vädret kunde bli lite bättre!!!


party party

Igår var det dags för lite fest hos Kajsa. Det är inte alltför ofta som man går ut nu för tiden, men desto roligare när man väl gör det. Det spelades partyalias och sjöngs singstar...Det sistnämnda är såååå roligt.
Eftersom jag orutinerat glömde glömde kameran så fick vi passa på att hålla oss framme när vimmelfotografen höll upp kameran. Och det är ju inget vi backar för!!!

Tack För en trevlig kväll igår.





Litet besök

Idag har lilla Vincent med föräldrar varit och hälsat på mig. De bor ju i Halmstad så det blir inte alltför ofta som man träffar dem. Mamma Camilla är härifrån och spelade innebandy med mig, men lämnade oss för studier i Halmstad, och nu kärleken.
Vincent föddes 6 veckor tidigt, men har nu vuxit till sig och blivit en riktigt stabil kille. Han övade på att lyfta huvudet när de la honom på magen, han var mest nöjd med att ligga och titta åt sidan...






Hugo ville ju givetvis vara med på bild också!!!

Hoppas ni får en trevlig helg!!

Hoppas inte att det vädret som jag har hört ska komma, kommer!!!

Sååå nöjd!!

Hugo är sååå stolt när han nästan springer runt med sin gåvagn. Han går och går och går. Han älskar den och blir jättearg när vi parkerar den. Han skulle kunna gå i evigheter. Men han vågar inte släppa ännu...Kanske lika bra det :)


Har ni sett en mer stolt kille??


Och när morfar är här då får man visst krypa över bordet....Annars är detta strängt förbjudet.


När man jobbat en hel dag är det skönt att ligga på mattan och läsa bok med bästa pappa!!


RSS 2.0