Shoppingdag

Idag har vi haft en effektiv shoppingdag. Det började med ett besök på en STOR affär där de har massor med Tv-apparater och sådant. Vi kom hem med en dammsugare, en sådan som står på golvet och så är det en handdammsugare i också..det var ett av de bästa köpen vi gjort, vi har redan använt den många gånger. Tips till barnföräldrar som kanske inte orkar släpa fram den vanliga dammsugaren efter varje måltid.




Bilden är från Elgiganten

Sedan fortsatte färden mot en cykelaffär där det köptes cykelstol och scykelhjälm till Hugo.
Premiärturen är avklarad och när väl Hugo satt på plats och äntligen hade fått på hjälmen så tyckte han att det var roligt, så det blir definitivt fler cykelturer, bara vädret kunde bli lite bättre!!!


Kommentarer
Postat av: Monica

har funderat länge på att köpa en sån.. få ta och göra det..lite jobbigt att dra fram kvasten hela tiden.. så söt han är hugo :) va kul att han tyckte om att cykla.. en annan skulle inte våga för det skulle bara hände olyckor..man är ju lite klumpig tyvärr..

2010-05-10 @ 09:39:41
URL: http://mellanhimmelochmonica.blogg.se/
Postat av: Niffe

Ha en bra måndag!

Postat av: lucke

Hejsan, allt bra idag? :)

2010-05-10 @ 10:17:41
URL: http://modegrabben.blogg.se/
Postat av: Ulrika och Theo

Hej Lisa!



Jag fick en sådan dammsugare när jag fyllde 24 av svärmor..hehe (undra om hon tycker att jag har det smutsigt hehe) och visst är dem bra!



Va fin Hugo är på cykeln. Theo testade ju att cykla för ett tag sen med sedan har han varit förkyld och hostig väldigt länge så vi har inte cyklat under den tiden. Nu är han bättre och eftersom det är finare väder så blir det en cykeltur imorgon förhoppningsvis. .)



Hade ni kul när ni var ute? Jag och Madde hade det jätte bra i Götet. Gick inte vilse en ända gång :) Skönt att få lämna hemmet och bara tänka på dig själv en helg!



Ha det jätte bra..hälsa familjen.

kram

2010-05-10 @ 13:40:49
URL: http://rasmussongisslander.blogg.se/
Postat av: Mormor

Tänk vad söt o gullig lilla Hugo är i sin cykelstol. Hoppas han gillar att cykla o att jag får träffa honom snart.

2010-05-10 @ 17:35:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0