Tillbaka!!

Det blir långt mellan inläggen nu under semestertider, men nu är jag tillbaka igen. Det blir ett blandat inlägg.
Våran senaste vecka har vi varit i Halmstad. Den dagen vi skulle åka hem åkte vi på en tur till Ängelholms hembygdspark, där det finns lite djur och en stor lekplats. Vi åkte dit med farmor, farfar och kusin Edvin.  

Men först var det några sköna dagar hemma hos farmor och farfar. Jag och Jögge hade en lyxsemester. Sov till halv tio, och var på stranden en HEL dag själva, och stan en dag. Allt detta medan Hugo hade det toppen hemma med lekfarmor och lekfarfar. TACK för semestern!! nu är vi utvilade.. Iaf några dagar ;)

Såhär snällt satt han med farfar i högst 15 sekunder, sen ville han bada..


Vi hann med en tur till Ängelholms hembygdspark innan vi åkte hem från Halmstad..Hugo var inte rädd för de här små sötisarna...


Skönt att ta igen sig mellan besöken hos djuren och lekparken


Såhär bra blir det när man ska samanföra två leksugna barn på ett och samma kort.


Väl hemma var det dags för lite familjekalas!!!!!
Hugo har fyllt 1 år. Kan ni tänka er?? 1 år..Det har gått så snabbt, man hänger inte med. Bäst att passa på att njuta nu!! Han fick mycket paket på sin 1-års dag och då är kalaset inte förrän på söndag, så han kommer bli överöst med paket...det är han värd den lille skrutten.


Jag och Jögge var uppe halv sju på hans födelsedag och sjöng..Men Hugo tyckte mest vi såg ut som två fån som kom in till honom. Han började till slut dansa lite i sängen, kanske ett gott betyg??



Grattis på 1-års dagen älskade Hugo!!


Mormor, morfar och morbror Fredrik kom förbi med lite paket. De har varit borta i två veckor så det var ett roligt besök. På söndag väntar nu det stora kalaset!! hugo längtar.





Kommentarer
Postat av: Iréne Åkesson

Hej familjen! Tack för hälsningen på min födelsedag. Vi är nu inne på vår sista semester-vecka. Tommy är på väg till Malmö, kör hem Johan, han börjar skolan på måndag. Det blir lite tyst och tomt. Simon och en kompis håller på att söka jobb i Norge, håller tummarna för att det ska lyckas. Vi har har varit några dagar i Göteborg hos min kompis Jane. Vi körde bl.a till Marstrand, en underbar plats. Såg många båtar, bl.a en 95-fotarare, det ni! I lördags målade vi gaveln utåt vägen, men sen tog färgen slut. Tommy beställde ny, men när han skulle hämta den hade dom skickat fel färg, igen! Så nu får vi se om vi kan få den till helgen. Det är högt och tar tid, men vill ju gärna få färdigt. Sen har vi "bara" en långsida kvar. Jo, lite målning av grunden, ny stenläggning, ja listan kan bli hur lång som helst. Hoppas att vi kan hälsa på er ngn gång i höst. Ha det så bra! Krama busungen//Iréne

2010-08-12 @ 12:15:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0