Sov du lilla...

....Troy. Khims söta lille Troy somnade i en vad som verkar vara en superskön position medan mamma Khim var fullt upptagen med sin mobil. Det ska tilläggas att han fick en betydligt skönare ställning sekunden efter det att fotot togs.
Annars idag har det varit en lugn dag, varit en sväng på Ikea (själv), men det var väl det jag hann med, för min lille underbara son hade ett raseriutbrott här hemma så det var bara att åka hem och trösta honom. Men sen sov han från 20.30-06.30, då är man utvilad som mamma på morgonen. Hoppas på flera sådana nätter.

Varit och tittat på lite fler hus åså, men inget som vi riktigt faller för. Men vilken tur att vi inte har bråttom med det. Det är ju till sommaren som man är mest sugen på hus med tomt och uteplats så man kan njuta mer av den underbara svenska sommaren.


Sov gott lilla Troy


Mammorna fikar och vi slappar lite...

Kommentarer
Postat av: Jörgen

Hej bloggaren. Supersöta barn på bilderna men ett sticker ut i mängden.:) Tror han heter Hugo... hihih. Hoppas ni har det bra idag när ni ska ut och fika i Tenhult. I helgen får ta och laga till något riktigt gott och kanske ta lite vin. Fortsätt med ditt bloggande för det är roligt att få sig en uppdatering när man sitter på jobbet. pusssss

2009-09-17 @ 12:00:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0