Bebislunch och Husvargnsmässa

I fredags var det lunch med Cajsa(molly), och tre av hennes kompisar som hon har träffat. Vi var hos en tjej som heter Sabha som hade gjort en supergod lax och spenatpaj. Alla bebisar låg så söta på golvet och fattade inte att de var omgivna av varandra, utan alla hade fullt upp med sig själva.

Här ligger Alice, Molly Hugo och Johar och myser


På eftermiddagen slutade Jögge lite tidigare och vi tog en sväng upp till husvagnsmässan för att spana in de husbilar som finns...Inte för vår skull, men Yvonne och Alf vill så gärna köpa en husbil och vi hittade många fina till dem som lite förslag bara. Var också tvungen att vara lite paparazzi..Det är ju inte varje dag man ser en kändis i Jönköping :)


Blev ingen toppbild..:Det är ryggtavlan av Magnus Samuelsson man ser..haha

Den här lilla söta husvagnen kanske? Obs..Bebis och kille ingår inte..



Dessa två olika husbilarna är perfekta för Alf..Man får in bilen i den ena och motorcykeln i den andra. Kan det blir bättre Alf??

 


Kommentarer
Postat av: Alf Andersson

Håller helt med angående husbilen, frågan är bara om barnen kan samla ihop så mycket slantar.

Idag har jag åkt Skåne runt med några andra gamla knuttar(nästan den ende utan GPS, snyft,)också ett tips till barnen,avslutning med buffe i Hishults Gästskivaregård, golfade sedan med farmor och därefter huggit en massa ensilagegräs.

Nu blir det som belöning farmors äppelpaj



2009-09-13 @ 20:57:39
URL: http://livsnutarna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0