Frukost på Ikea och Visning av lägenheten

Dagen började med att vi skulle gå tipspromenad, men när vi kom dit började det regna och det var allmänt jättetråkigt väder. Så det blev att vi åkte till Ikea för att äta lite frukost, det kostar ju bara 10 kr. De har en jättefin frukost..Rekommenderas starkt om man vill äte lite god frukost och inte vill betala en hotellfrukost. Vi åt pannkakor, köttbullar, prinskorv, frallor, Juice, Yoghurt..GOTT!!!

Sen har vi städat, städat och STÄDAT lägenheten för idag var det första visningen av två av våran lägenhet. Det kändes som en lååång dag fram till 16.00 då visningen var.
Vi passade på att då gå ut och äta på restaurang och det blev Casa Grande, mycket god mat. Pasta med kyckling och till efterätt blev det glass med kanderad banan och chokladsås. Under maten ringde mäklaren och berättade att det hade vart ett jättetryck på lägenheten. Hon hade fått 33 namn...Det känns ju positivt..Nu hoppas vi bara att någon är så intresserad så de vill flytta in också :)
Spännande...fortsättning följer....


Nu väntar en kväll med One Three Hill, Gossip Girl och ensam mamma söker. Söndagarna är heliga för mig...hahah.
Ha en fortsatt bra helg.


Kommentarer
Postat av: ewa

Fin bild på er. Vi hoppas att lägenheten blir såld också.

2009-10-25 @ 18:26:40
Postat av: Jögge

hej, ja det blir spännande att se hur det går med lägenheten. Roligt att gå ut och äta idag. Det var längesedan vi var ute. pussss

2009-10-25 @ 20:15:59
Postat av: Max

Hej hej livsnutarna!



Nu har jag hittat dej Hugo.



2009-10-27 @ 13:26:44
Postat av: Max

Hej hej igen!



Apropå Söndagarna Lisa, så missar du ju det bästa programmet, Vem kan slå Filip och Fredrik. Du får baka om lite i tablån där:)



Kram Kram till er alla

2009-10-27 @ 13:29:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0